Året der gik i Customer Engagement Akademiet

Kære medlem af Customer Engagement Akademiet. Året går på hæld, og vi benytter derfor lejligheden til at sige tak for i år, mens vi ser tilbage på de Meetups, vi har haft i 2017 og ser frem mod 2018.


På vores Meetups deler dygtige fagfolk ud af deres erfaring. Formålet er at blive klogere på, hvordan der arbejdes med customer engagement i forskellige virksomheder, mens der efterfølgende lægges op til dialog, diskussion og networking blandt de fremmødte. Arrangementerne er åbne for medlemmer af CEA, som kan deltage gratis.

I 2017 har vi haft flere prominente gæster som oplægsholdere. Til årets første Meetup fortalte Head of Personal Banking i Danske Bank, Thomas Mitchell, på meget indlevende og personlig vis om, hvordan man kommer tilbage fra noget nær umulige målinger mht. brand, kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed. Dagens andet oplæg var i en helt anden boldgade. Her fortalte Michael Stockfleth fra Rapha om, hvordan man kan gøre kunder til medlemmer (og nogle gange omvendt) samt skabe en ufattelig stærk ambassadørbase – og i dette tilfælde, købedygtigt kundegrundlag.

Til årets andet Meetup, bød vi velkommen til Claus Kenberg, COO og CIO i Saxo, som driver den datadrevne agenda i grænselandet, hvor data og teknik omsættes til de bedste digitale kundeoplevelser. Rasmus Houlind, CSO hos Agillic og ekspert i omnichannel markedsføring var eftermiddagens anden gæst. Rasmus fortalte os om omnichannel paradokset og om, hvordan man får det bedste ud af begge verdener – både volumen og personaliserede oplevelser.

Med en stadigt stigende tilslutning blandt medlemmer i Customer Engagement Akademiet, ser vi som arrangører frem til fremtidige Meetups. Næste runde finder således sted primo 2018. I opfordres til at byde ind med idéer og ønsker til både emner og oplægsholdere. Dette kan gøres på enten CEA Linkedin eller Facebook, mens man kan holde sig opdateret om yderligere detaljer ved at udfylde formularen her

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår!

Analyse Danmark og Neuburg | Zinckernagel

Læs mere om tidligere Meet-ups på CEAs hjemmeside, hvor du også kan holde dig underrettet om fremtidige events.